Gledaj The Curious Case of Benjamin Button (2008) Online sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online The Curious Case of Benjamin Button (2008) filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno bez registracije i kvaliteti HD sa najmanje reklama!!

Gdje mogu besplatno gledati The Curious Case of Benjamin Button cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski u HD kvaliteti?

Na sajt Ovo su najbolji sajtovi za gledanje filmova film The Curious Case of Benjamin Button.

Ovdje vam kažemo da se ne morate zamarati pristupom, a za to postoji web stranica na kojoj možete besplatno pronaći sve filmove i druge filmove ili se registrirati sa svojim premium računom.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/3H2Jbhu

Official Media : https://bit.ly/3H2Jbhu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj The Curious Case of Benjamin Button filmovi (2008) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
New Orleans, kolovoz 2005. Stara Daisy nalazi se na posmrtnoj postelji s kćeri Caroline u bolnici dok se približava uragan Katrina. Daisy pripovijeda priču o slijepom uraru Gauteauu koji je dobio narudžbu za sat koji će visjeti na željezničkom kolodvoru u New Orleansu. Nakon što je primio vijest o sinovoj pogibiji u Prvom svjetskom ratu, nastavlja raditi na satu, ali ga namjerno izradi tako da se kazaljke okreću unatrag, u nadi da će se vratiti one koji su poginuli u ratu.

Daisy zamoli Caroline da joj čita dnevnik koji sadrži fotografije i razglednice koje je napisao Benjamin Button. Caroline počne čitati priču koja se nastavlja iz Benjaminove perspektive.

11. studenog 1918., dok ljudi u New Orleansu slave završetak Prvog svjetskog rata, rađa se dječak koji izgleda i ima fizička obilježja kao 86-godišnjak. Dječakova majka umire ubrzo nakon rođenja, a njegov otac, Thomas Button, uzima dijete i ostavlja ga na stubištu staračkog doma. Queenie i Tizzy, par koji radi u domu, pronalaze dijete. Ona ga naziva Benjamin.

Benjamin se s vremenom počinje fizički pomlađivati. 1930., iako se još čini kako je u sedamdesetima, upoznaje mladu Daisy, čija baka živi u staračkom domu. Djeca se zajedno igraju i slušaju Daisynu baku koja im redovito čita.

Nekoliko godina poslije, Benjamin počne raditi na remorkeru na dokovima New Orleansa za Kapetana Mikea. U slobodno vrijeme, kapetan ga odvodi u bordele i barove. Po prvi put upoznaje Thomasa Buttona, koji ne otkriva kako je Benjaminov otac. Benjamin kasnije napušta New Orleans na remorkeru kako bi se u potpunosti posvetio pomorskom poslu.

U Rusiji, Benjamin upoznaje Britanku Elizabeth Abbott i zaljubi se u nju. Elizabeth je već udana, a muž joj je špijun britanske vlade, no ona se ipak upušta u aferu s Benjaminom. Jednog dana, 8. prosinca 1941., dan napada na Pearl Harbor, Elizabeth neočekivano ode i ostavi poruku: "Drago mi je što smo se upoznali."

Benjamin se nađe usred Drugog svjetskog rata nakon što brod Kapetana Mikea i ekipa bivaju pridruženi Mornarici SAD-a. Tijekom bitke, remorker naleti i potopi njemačku podmornicu u Atlantskom oceanu. Većina mornara na remorkeru, uključujući Kapetana Mikea, umire od posljedica ranjavanja. Pojavljuje se kolibrić, simbolizirajući duh Kapetana Mikea. Mike je prije toga govorio o čudesnim kolibrićima. Nakon toga, Benjamin počne gledati na smrt na drugačiji način, a ne kao u staračkom domu gdje mu se smrt činila prirodnim.

Benjamin se 1945. vraća u New Orleans i ponovno se susreće s Thomasom Buttonom koji umire. Thomas otkriva Benjaminu da mu je on otac i ostavlja svu svoju imovinu Benjaminu, uključujući kuću i obiteljski posao.

Benjamin saznaje kako je Daisy postala uspješna plesačica u New Yorku. Nakon što Benjamin otputuje u New York kako bi se susreo s Daisy u izvedbi, shvati da je Daisy u vezi s plesačem. Daisy kasnije postaje žrtva prometne nesreće u Parizu koja joj prekida karijeru. Benjamin dobiva telegram s tom obaviješću od njezinih prijatelja i odmah se zaputi u Pariz kako bi se pronašao. Daisyna prva rečenica nakon što ga je vidjela "savršen si" - ciljajući na njegov mladenački izgled - ali odbije Benjamina, rekavši mu da se makne iz njezinog života. Daisy kasnije uspijeva prohodati nakon intenzivne fizikalne terapije.

1962., Daisy se vraća u New Orleans, ponovno se sastaje s Benjaminom i zaljubi se. Benjamin je prodao kuću koju je naslijedio Thomasa Buttona i preselio se u stan s dva kata s Daisy, koja kasnije otvara plesni studio za djevojčice. Međutim, par muči problem Benjaminova pomlađivanja dok Daisy stari. Prolazi nekoliko godina, a Daisy rađa njihovu kćer, Caroline, nazvanu po Benjaminovoj majci. Benjamin, vjerujući kako ne može biti "pravi otac" zbog stalnog obrnutog starenja, odlučuje ostaviti Daisy s posjedom i ostavštinom nakon što je Caroline navršila godinu dana.

Čitajući sve to, Caroline shvati da je Benjamin njen pravi otac. Uzruja se zbog činjenice da je Daisy trebalo toliko dugo da joj to kaže, no otkrije kako joj je Benjamin slao razglednice za svaki rođendan govoreći što osjeća prema svojoj kćeri.

Benjamin postaje sve mlađi i putuje raznim zemljama diljem svijeta. 1980. se opet vraća - sada izgedajući kao 25-godišnjak - kako bi se sastao s Daisy u njenom plesnom studiju. U tom trenutku, Daisy je udana za udovca, a Caroline ima 12 godina. Daisy predstavlja Benjamina svom mužu i kćeri kao dugogodišnjeg prijatelja. Daisy i Benjamin nakon toga se sastanu u Benjaminovu hotelu gdje dijeli strast jedno prema drugom, shvativši na kraju kako je Daisy postala prestara za Benjamina. Benjamin odlazi i nastavlja se pomlađivati ​​dok u pubertetu ne osjeća simptome slične senilnosti, jedva se prisjećajući svoje prošlosti. Daisy se preseljava u staračkom domu gdje je Benjamim odrastao i počne se brinuti za njega dok on postaje sve mlađi, sve više zbunjeniji 5-godišnjak sa svim žešćim temperamentom.

2002. uklanja se stari sat sa željezničkog kolodvora. Ubrzo nakon toga, u proljeće 2003., Benjamin kao beba um

 

Žanr : 
Početak prikazivanja: 5. veljače 2009. (Hrvatska)

Redatelj: David Fincher

Adaptacija djela: Neobična priča o Benjaminu Buttonu

Godina izdanja: 2008.

Nagrade: Oscar za najbolju scenografiju, VIŠE

Nominacije: Oscar za najbolju scenografiju, VIŠE


označiti :
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom 2008
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom ceo film
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom popcorn
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom filmovizija
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom 2008 gledalica
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom free
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom bez registracije
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom filmovita
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom gledalica
The Curious Case of Benjamin Button   knjiga
The Curious Case of Benjamin Button  
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom The Curious Case of Benjamin Button  
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom na hrvatski
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom 2008
The Curious Case of Benjamin Button   prevod

The Curious Case of Benjamin Button   gledalica
The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom

The Curious Case of Benjamin Button   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

The Curious Case of Benjamin Button   sa prevodom gledalica

The Curious Case of Benjamin Button   cijeli film sa prevodom

Filmos org The Curious Case of Benjamin Button  

The Curious Case of Benjamin Button   Full movie sa Prevodom

The Curious Case of Benjamin Button   full movie online

Gledalica

The Curious Case of Benjamin Button   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments