Gledaj Venom 2 (2021) Online sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online Venom 2 (2021) filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno bez registracije i kvaliteti HD sa najmanje reklama!!

Gdje mogu besplatno gledati Venom 2 cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski u HD kvaliteti?

Na sajt Ovo su najbolji sajtovi za gledanje filmova film Venom 2.

Ovdje vam kažemo da se ne morate zamarati pristupom, a za to postoji web stranica na kojoj možete besplatno pronaći sve filmove i druge filmove ili se registrirati sa svojim premium računom.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/3mT3LsN

Official Media : https://bit.ly/3mT3LsN
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj Venom 2 filmovi (2021) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Godine 1996. mladi Cletus Kasady bespomoćno promatra kako njegovu ljubav, Frances Barrison, koja ima sposobnost manipulacije zvukom, odvode iz Doma za neželjenu djecu St. Estes na Institut Ravencroft. Na putu ona koristi svoje moći zvučnog vriska da pobjegne i napadne mladog policajca Patricka Mulligana. On puca Barrisonu u oko i zadobi ozljedu uha zbog njezina vriska. Bez znanja Mulligana, koji vjeruje da ju je on ubio, Barrison je odveden u ustanovu, koja je oštra protiv njezinih moći.

Danas, Mulligan, sada detektiv, kontaktira Eddieja Brocka kako bi razgovarao s Kasadyjem, serijskim ubojicom koji odbija razgovarati ni s kim osim s Brockom nakon njihovog intervjua godinu dana prije.[N 1] Nakon posjeta, Venom, Eddiejev simbiot, , može shvatiti gdje je Kasady sakrio tijela žrtava, što Brocku daje ogroman poticaj u karijeri. Brocka tada kontaktira njegova bivša zaručnica Anne Weying, koja mu kaže da je sada zaručena za dr. Dana Lewisa, na veliko Venomovo nezadovoljstvo.

Kasady, koji je proglašen krivim za svoje zločine i ranije osuđen na smrt smrtonosnom injekcijom, poziva Brocka u državni zatvor San Quentin, gdje je Kasady osuđen na smrtnu kaznu, da prisustvuje njegovom pogubljenju. Međutim, Venom je isprovociran da napadne Kasadyja uvredama prema Brocku. Kasady ugrize Brockovu ruku, progutajući mali dio simbiota. Kod kuće, Venom, želeći više slobode da jede loše ljude, posvađa se s Brockom i njih dvoje se na kraju svađaju dok se simbiot ne odvoji od njegova tijela; idu svojim različitim putevima.

Kasadyjevo pogubljenje ne uspijeva kada se pojavi crveni simbiot i blokira injekciju. Predstavlja se kao Carnage i nasilno divlja po zatvoru, oslobađajući zatvorenike i ubijajući stražare. Kasady i Carnage tada sklapaju dogovor: Carnage će pomoći Kasadyju da izbije Barrisona iz Ravencrofta, a Kasady će mu pomoći eliminirati Brocka i Venoma. Mulligan nazove Brocka i upozori ga na situaciju. U Ravencroftu Kasady oslobađa Barrisona, a oni putuju u dom svoje stare djece kako bi ga spalili.

Mulligan, sumnjičav prema Brocku zbog njegove interakcije s Kasadyjem prije nego što se Carnage pojavio, odvodi Brocka u policijsku postaju. Brock odbija odgovoriti na Mulliganova pitanja i kontaktira Weyinga kao svog odvjetnika. Brock otkriva da se Venom odvojio od njega i da mu je potreban simbiot kako bi se zajedno borili protiv Carnagea. Dok se Venom probija kroz San Francisco skačući s tijela na tijelo, Weying ga pronalazi i uvjerava da oprosti Brocku. Ona se povezuje s Venomom i bježi Brocka iz policijske postaje. Brock i Venom se popravljaju i ponovno se vežu.

Kasady uzima Mulligana za taoca, a Barrison zarobljava Weyinga nakon što nije uspio pronaći Brocka. Barrison daje Lewisu informacije o Weyingovom mjestu gdje se nalazi, a on ih daje Brocku. Kasady i Barrison planiraju se vjenčati u katedrali, gdje se pojavljuje Venom i bori se s Carnageom. Barrison naizgled ubija Mulligana vješajući ga na lanac. Venom se drži protiv svog mrijesta, ali Carnage ga na kraju brutalno svlada, a ovaj odluči ubiti Weyinga na vrhu katedrale. Venom uspijeva spasiti Weyinga na vrijeme i provocira Barrisona da ponovno upotrijebi svoje moći; njezina zvučna eksplozija uzrokuje da se oba simbiota odvoje od svojih domaćina dok se katedrala ruši, a zvono koje pada ubija Barrisona.

Venom spašava Brocka povezujući se s njim prije udara. Carnage se ponovno pokušava povezati s Kasadyjem, ali Venom proždire simbiota. Kasady kaže da je samo želio biti Brockov prijatelj, ali Venom odgrize Kasadyju glavu. Dok Brock, Venom, Weying i Lewis bježe, oči još živog Mulligana bljeskaju plavo. Brock i Venom odlučuju otići na odmor dok razmišljaju o svojim sljedećim koracima. Dok Venom govori Brocku o znanju simbiota o drugim svemirima, zasljepljujuće svjetlo ih prenosi iz hotelske sobe u drugu sobu[N 2] gdje gledaju kako J. Jonah Jameson otkriva Spider-Manov identitet kao Petera Parkera na televiziji.

 

Žanr : 
Početak prikazivanja: 1. listopada 2021. (SAD)

Redatelj: Andy Serkis

 

označiti :
Venom 2   sa prevodom 2021
Venom 2   sa prevodom ceo film
Venom 2   sa prevodom popcorn
Venom 2   sa prevodom filmovizija
Venom 2   sa prevodom 2021 gledalica
Venom 2   sa prevodom free
Venom 2   sa prevodom bez registracije
Venom 2   sa prevodom filmovita
Venom 2   sa prevodom gledalica
Venom 2   knjiga
Venom 2  
Venom 2   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom Venom 2  
Venom 2   sa prevodom na hrvatski
Venom 2   sa prevodom 2021
Venom 2   prevod

Venom 2   gledalica
Venom 2   sa prevodom

Venom 2   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

Venom 2   sa prevodom gledalica

Venom 2   cijeli film sa prevodom

Filmos org Venom 2  

Venom 2   Full movie sa Prevodom

Venom 2   full movie online

Gledalica

Venom 2   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments