Gledaj Wonder Woman 1984 (2020) Online sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online Wonder Woman 1984 (2020) filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno bez registracije i kvaliteti HD sa najmanje reklama!!

Gdje mogu besplatno gledati Wonder Woman 1984 cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski u HD kvaliteti?

Na sajt Ovo su najbolji sajtovi za gledanje filmova film Wonder Woman 1984.

Ovdje vam kažemo da se ne morate zamarati pristupom, a za to postoji web stranica na kojoj možete besplatno pronaći sve filmove i druge filmove ili se registrirati sa svojim premium računom.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/31El5cV

Official Media : https://bit.ly/31El5cV
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj Wonder Woman 1984 filmovi (2020) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Kao malo dijete, Diana sudjeluje u atletskom natjecanju na Themysciri protiv odraslih Amazonki. Nakon što je srušena s konja dok se osvrnula na svoje protivnike, Diana ide prečacem i ponovno jaše, ali promašuje kontrolnu točku. Antiope ju uklanja iz utrke, objašnjavajući da se sve vrijedno mora dobiti pošteno.

Godine 1984. Diana radi u Smithsonian Institutionu u Washingtonu, D.C., dok potajno izvodi herojska djela kao Wonder Woman. Nova zaposlenica muzeja Barbara Ann Minerva, sramežljiva geologinja i kriptozoologinja, ima problema s time da njezini suradnici zamijete.

Kasnije, FBI traži od muzeja da identificira ukradene antikvitete iz pljačke koju je Wonder Woman nedavno spriječila. Barbara i Diana primjećuju da jedan predmet, kasnije identificiran kao Kamen snova, ima latinski natpis koji tvrdi da nositelju ispunjava jednu želju. Ni jedni ni drugi ne shvaćaju natpis ozbiljno, ali Barbara želi postati poput Diane i stječe iste supermoći, dok Diana čezne za svojim preminulim ljubavnikom Steveom Trevorom. On je uskrsnuo u tijelu drugog čovjeka; njih dvoje su ponovno spojeni na Smithsonian gala. Propali biznismen Maxwell "Max Lord" Lorenzano krade Dreamstone, nadajući se da će iskoristiti njegovu moć da spasi svoju naftnu tvrtku koja je skoro bankrotirala. Želja mu je "postati" kamen i steći njegove moći ispunjavanja želja. Kad god ispuni tuđu želju, u stanju je uzeti ono što želi od onoga tko želi. Za njim slijede kaos, destrukcija i svjetska nestabilnost.

Diana otkriva da je Kamen snova stvorio Dolos/Mendacius, bog nestašluka, također poznat kao vojvoda obmane. Ispunjava želju korisnika, ali naplaćuje jednako jak danak osim ako se ne odreknu želje ili unište kamen. Iako se Dianina moć i Barbarina ljudskost smanjuju, nijedna se ne želi odreći svoje želje. Kad Max ode posjetiti predsjednika Sjedinjenih Država, taj čovjek traži još nuklearnih projektila kako bi natjerao Ruse. Međutim, to dovodi svijet na rub nuklearnog rata. Tijekom svog posjeta Bijeloj kući, Max saznaje za novi i tajni satelitski sustav koji može emitirati svima na svijetu. Maxove moći uzrokuju propadanje njegovog tijela, pa planira ispuniti želje na globalnoj razini da ukrade snagu i životnu snagu od gledatelja i povrati svoje zdravlje. Diana i Steve suoče se s njim u Bijeloj kući, ali Barbara (izgubila je previše svoje ljudskosti) izda Dianu i sruši je, bježeći s Maxom na Marine One.

Steve uvjerava Dianu da se odrekne svoje želje i pusti ga da ode, vraćajući joj snagu. Oblačeći oklop Asterie, najvećeg od svih amazonskih ratnika, Diana leti u sjedište satelita i ponovno se bori s Barbarom, koja se pretvorila u humanoidnog geparda nakon što je željela postati vrhunska grabežljivica. Nakon brutalne tučnjave koja završava u jezeru, Diana ubija Barbaru strujom, a zatim je izvlači iz vode. Ona se suprotstavlja Maxu i koristi svoj Lasso istine kako bi preko njega komunicirala sa svijetom, nagovarajući sve da se odreknu svoje želje. Potom prikazuje Maxu vizije vlastitog nesretnog djetinjstva i njegovog sina Alistaira koji mahnito traži svog oca usred kaosa. Max se odriče svoje želje i ponovno se susreće s Alistairom, a Barbara se vraća u normalu. Negdje kasnije tijekom zime, Diana upoznaje čovjeka čije je tijelo Steve posjedovao.

U sceni nakon kredita, Asteria se otkriva da potajno živi među ljudima.

 

Žanr : 
Početak prikazivanja: 25. prosinca 2020. (SAD)

Redateljica: Patty Jenkins

Blagajna: 166,5 milijuna USD

 

označiti :
Wonder Woman 1984   sa prevodom 2020
Wonder Woman 1984   sa prevodom ceo film
Wonder Woman 1984   sa prevodom popcorn
Wonder Woman 1984   sa prevodom filmovizija
Wonder Woman 1984   sa prevodom 2020 gledalica
Wonder Woman 1984   sa prevodom free
Wonder Woman 1984   sa prevodom bez registracije
Wonder Woman 1984   sa prevodom filmovita
Wonder Woman 1984   sa prevodom gledalica
Wonder Woman 1984   knjiga
Wonder Woman 1984  
Wonder Woman 1984   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom Wonder Woman 1984  
Wonder Woman 1984   sa prevodom na hrvatski
Wonder Woman 1984   sa prevodom 2020
Wonder Woman 1984   prevod

Wonder Woman 1984   gledalica
Wonder Woman 1984   sa prevodom

Wonder Woman 1984   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

Wonder Woman 1984   sa prevodom gledalica

Wonder Woman 1984   cijeli film sa prevodom

Filmos org Wonder Woman 1984  

Wonder Woman 1984   Full movie sa Prevodom

Wonder Woman 1984   full movie online

Gledalica

Wonder Woman 1984   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments