Nézze Shang Chi film 2021 | online videa HD magyarul

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Nézd Shang Chi Online Filmek Magyarország (2021) Letoltes Shang Chi teljes film magyarul videa HD regisztráció nélkül. Shang Chi Online filmek | Shang Chi movie 2021 | Shang Chi Videa | Shang Chi videa 2021 | Shang Chi film Magyarul | Shang Chi Online Ingyen | Shang Chi teljes film | Shang Chi teljes film magyarul.

Shang Chi, Shang Chi online, Shang Chi teljes film, Shang Chi teljes film magyarul, Shang Chi videa, Shang Chi online filmek.

Hogyan nézheti meg a Shang Chi filmeket teljes egészében és ingyen?
Kattints ide : Shang Chi 4KHD

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

 

 


'Shang Chi': megjelenési dátum, cselekmény részletei, szereplők és minden, amit eddig tudunk
 


Mi a Shang Chi címe ?
A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (eredeti cím: Shang-Chi and the legend of the Ten Rings) 2021-ben bemutatott amerikai szuperhősfilm


Mikor jelenik meg a Shang Chi  ?
A projektet több alkalommal halasztották el a Covid19-világjárvány miatt. Az Amerikai Egyesült Államokban 2021. szeptember 3-án mutatták be, míg Magyarországon egy nappal hamarabb szinkronizálva, szeptember 2-án a Fórum Hungary jóvoltából.


Ki van a méregben : Legyen vérontásöntvény?
gyártója a Marvel Studios. Ez a Marvel moziuniverzum (MCU) huszonötödik filmje. A film rendezője Destin Daniel Cretton, forgatókönyvírói Dave Callaham, Steve Englehart és Jim Starlin. A főszerepet Simu Liu mint címszereplő Sang-csi, Awkwafina, Tony Leung Chiu-wai és Benedict Wong alakítja.


Mi a Shang Chi cselekménye ?
Több ezer évvel ezelőtt Hszü Ven-vu megtalálja a misztikus tíz gyűrűt, amely halhatatlanságot és erőt ad neki. Ven-vu harcosokat gyűjt és létrehozza a Tíz Gyűrű szervezet, amely számos királyságot meghódít és kormányokat buktat meg. 1996-ban Ven-vu Ta Lo falut keresi, ahol állítólag különféle mitikus lény él. Megtalálja a falu bejáratát, de a falu őre, Jing Li megakadályozza a belépést. Szerelmes lesz a nőbe és két gyermekük születik, Sang-csi és Hszia-ling. Ven-vu feladja a Tíz Gyűrűt és a szervezetét, hogy a családjával legyen. Azonban Jing Lit végül megölik, így Ven-vu ismét felveszi a gyűrűket, hogy lemészárolja őket és folytathassa bűncselekményeit. Sang-csi harcművészeti képzésen vesz részt és az apja 14 éves korában elküldi, hogy megölje a Vasbanda vezetőjét. Küldetése teljesítése után Sang-csi San Franciscóba menekül, ahol felveszi a Shaun nevet.

Napjainkban Sang-csi szállodai inasként dolgozik a legjobb barátjával, Katyvel. Egy nap Sang-csi és Katy a buszon utazik, majd megtámadja őt Pengekéz és a Tíz Gyűrű emberei. Sang-csi legyőzi őket, de meglátja, hogy az anyja által adott medálját elvették. Attól tartva, hogy a Tíz Gyűrű megtámadja a húgát a medálért, úgy dönt, hogy felkutatja őt. Közben elmondja Katynek a múltját. Megtalálják Hszia-lingot Makaóban egy földalatti harcklubban, ahol ő a tulajdonos. Megérkezésük után a Tíz Gyűrű megtámadja a harcklubot, majd váratlanul megérkezik Ven-vu.

Elviszi Sang-csit, Hszia-lingot és Katyt a Tíz Gyűrű főhadiszállására, ahol Ven-vu elárulja, hogy úgy véli Li még mindig él és Ta Lóban tartják fogva őt. A két medál segítségével megidézik a térképet, amely segítségével beléphetnek a faluba. Ven-vu el akarja pusztítani a falut, miután kiszabadította feleségét. A gyerekei ellenzik, ezért Katyvel együtt börtönbe zárja őket. Ott találkoznak Trevor Slattery színésszel, akit azért zártak be, mert Ven-vunak adta ki magát. Négyen elmenekülnek az épületből.

Ők négyen Hundun lény vezetésével eljutnak Ta Lóba, ahol találkoznak és figyelmeztetik Jing Nant, Li nővérét. Elmondja Ta Lo történetét: évezredekkel ezelőtt a lelket emésztő Árnyvilági és csatlósai megtámadták a falut. A falut azonban megmentette a védő sárkány és bezárták őket a hegybe. Nan szerint a gonosz lény befolyásolja Ven-vut, hogy azt higgye, Li még mindig él és kiszabadítsa őt. A falusiak és Sang-csi-ék felkészülnek a Tíz Gyűrű érkezésére.

Ven-vu és a Tíz gyűrű megérkezik és elkezdődik a csata. Sang-csi és Ven-vu harcolnak egymással, majd Ven-vu a közeli tóba löki a fiát. Ven-vu elkezdi feltörni a barlang kapuját, ami miatt az Árnyvilági csatlósa kimenekülnek. A falusiak és a Tíz Gyűrű szervezete összefognak, hogy megállítsák a csatlósokat. A sárkány újjáéleszti Sang-csit. Ven-vu és Sang-csi ismét harcolnak egymással, és Sang-csi nyer. A csatlósok által elfogott lelkektől megerősödve az Árnyvilági megszökik és megtámadja Ven-vut és elveszi a lelkét, közben Ven-vu átadja a fiának a tíz gyűrűt. A falusiak végül legyőzik az Árnyvilágit. Sang-csi és Katy visszatérnek San Franciscóba, ahol találkoznak Wonggal.

A stáblista közepén lévő jelenetben Sang-csi Bruce Bannerrel, Carol Danversszel és Wonggal beszélget, majd felfedezik, hogy a tíz gyűrű titokzatos jelet bocsát ki. A stáblista utáni jelenetben Hszia-ling lesz a Tíz Gyűrű új vezetője.

 

 

 

" Shang Chi "


Alaposan megvizsgáljuk az Shang Chi felülvizsgálatát. Kérjük, nézze meg a filmet és izgalmát az általunk biztosított oldalon. Teljesen ingyenesen hozzáférhet.


Shang Chi
Shang Chi online
Shang Chi teljes film magyarul
Shang Chi videa
Shang Chi teljes film magyarul indavideo
Shang Chi előzetes
Shang Chi magyar előzetes
Shang Chi megjelenés
Shang Chi film 2021
Shang Chi premier
Shang Chi mozicsillag
Shang Chi kritika
Shang Chi online filmek

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments